Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Več o tem

 

Iskalnik po vozilih

Splošni pogoji poslovanja

Varnost osebnih podatkov in piškotki

O obdelavi vaših osebnih podatkov in o piškotkih, ki jih uporabljamo na spletni strani, se lahko podrobneje seznanite tukaj: Pravila zasebnosti


Izjava zasebnosti


Ponudnik B M C d.o.o., se obvezuje, da bo zaščitilo vašo zasebnost. Vaše podatke potrebujemo, da zagotovimo nemoten proces izvedbe vašega naročila. Ponudnik storitve spletne trgovine je zavezan, v skladu s slovensko zakonodajo, varovati osebne podatke uporabnikov pred dostopom tretjih oseb. Podatki, pridobljeni z uporabo spletne trgovine bodo uporabljeni izključno za morebitno preverjanje verodostojnosti naročila in nadaljnje aktivnosti v okviru promocije izdelkov in storitev spletne trgovine ob privolitvi uporabnika. Morebitna vprašanja o zgoraj navedenih izjavah in pogojih, načinu poslovanja naše spletne trgovine naslovite na elektronski naslov ali po telefonu.


Dostava pošiljk • Dostava preko dostavnih služb

 • Osebni prevzem

 • Dostava naših terenskih zastopnikov (izključno s.p. in d.o.o.)

 • Blago dostavljamo iz zaloge. Dobavni rok je praviloma največ 1-3 dni drugače obvestimo.


Registracija uporabnika
Za oddajo naročila je potrebna registracija uporabnika. Ob registraciji v sistem spletne trgovine, obiskovalec pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte, ter geslo. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnešenimi podatki. Z registracijo obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa.


Postopek registracije je enostaven in ga opravite tako, da kliknete na zeleno ključavnico desno zgoraj in sledite navodilom: • izpolnite polja v okencih in pritisnite na gumb "Registriraj me"

 • po elektronski pošti boste prejeli geslo, ki ga uporabljate pri vsaki naslednji prijavi (geslo lahko kadarkoli tudi spremenite)

 • ko ste v spletni trgovini prijavljeni, se desno zgoraj izpiše vaše uporabniško ime, ključavnica pa se obarva rdeče.


Če geslo že imate, potem se prijavite in lahko pričnete z nakupom. Če ste geslo pozabili, uporabite možnost Ste pozabili geslo?.


Način plačila


Po povzetju (plačilo z gotovino ob prevzemu blaga). Če se odločite za plačilo po povzetju, potem boste skupaj s paketom prejeli račun s položnico, ki jo boste poravnali poštnemu uslužbencu. Pri plačilu po povzetju vam Pošta Slovenije zaračuna vplačnino oz. stroške nakazila v višini 1% vrednosti odkupnine oz. najmanj 0,96€ (enako, kot če bi plačali položnico na pošti). Ta strošek ni zajet v vrednost naročila.


Predračun (plačilo po predračunu - nakazilo na TRR). Če se odločite za plačilo po predračunu, boste po elektronski pošti prejeli predračun (ta se ne kreira avtomatično, ampak vam ga posredujemo z zamikom). Ko bo ta v celoti poravnan, boste prejeli naročeno blago. Če bo predračun plačan delno, ostane blago do nadaljnjega v lasti podjetja BMC, d.o.o.


NASVET: Pri plačilu po predračunu se izognete strošku vplačnine (1% od vrednosti odkupnine oz. najmanj 0,96€), ki ga zaračuna Pošta Slovenije, ko plačate odkupnino po povzetju.Dostava


Blago dostavljamo iz zaloge. Dobavni rok je praviloma največ 1-3 dni drugače obvestimo.


Na celotno področje Republike Slovenije vam naročeno blago dostavi hitra dostava Pošte Slovenije, - cena paketa 5,00 € z DDV. Razliko v stroških plača prodajalec. Stroški dostave paketov za naročilo v vrednosti nad 40 € krije prodajalec. V vseh primerih plačila po povzetju kupec plača še strošek vplačnine za nakazilo odkupnine neposredno Pošti Slovenije. Pri plačilu po povzetju Pošta Slovenije za posredovanje plačila do vrednosti 96,00 € zaračunava 0,96 € vplačnine, nad 96,00 € pa 1% vrednosti od zneska posredovanega plačila. Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.


Osebni prevzem Izdelke, kupljene v spletni trgovini, lahko prevzamete tudi osebno, ko je naročeno blago pripravljeno za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte.


Garancijski rok


VSI IZDELKI NAŠEGA PRODAJNEGA PROGRAMA MORAJO BITI VGRAJENI V URADNO REGISTRIRANI AVTOMEHANIčNI DELAVNICI. • garancijski rok za izdelke je od 6 mesecev do 1 leta (odvisno od izdelka)

 • ob reklamaciji mora kupec obvezno predložiti račun trgovine, kjer je bilo blago kupljeno, račun avtomehanične delavnice, kjer je bil rezervni del vgrajen in reklamacijski zapisnik

 • Podjetje BMC d.o.o., zagotavlja kupcu brezhibno delovanje izdelka in prevzame obveznosti, da bo v garancijskem roku na lastne stroške odpravil vse pomanjkljivosti.


Reklamacije


Vsako reklamacijo bomo poskušali rešiti v korist potrošnika. Reklamacijo po predhodnem dogovoru naslovite na: BMC d.o.o., Podlipa 19 A, 1360 Vrhnika. Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen, če je vnaprej dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.Nakup
Izberite izdelek, ki ga želite kupiti in klikniti na gumb "Dodaj". Desno zgoraj v nakupovalnem vozičku se izpiše količina in skupni znesek naročenih izdelkov. Če želite odstraniti ali zmanjšati naročeno količino določenega izdelka, kliknite na nakupovalni voziček ter nato na rdeče obarvan "minus" pod nazivom izdelka, če pa želite količino povečati, kliknite na zeleno obarvan "plus".
Postopek zaključevanja naročila sprožite s klikom na nakupovalni voziček ter gumbom "Na blagajno". Spletna trgovina vas vodi skozi naslednje korake: 1. korak - pregled naročila.

 2. korak - način plačila in naslov za dostavo; če se slednji razlikuje od navedenega kliknite na gumb "Uredi".

 3. korak - način dostave.

 4. korak - povzetek nakupa; na tem koraku lahko preverite pravilnost vseh podatkov.

 5. korak - naročilo oddano.


Po oddanem naročilu, na e-mail prejmete povzetek naročenih izdelkov. Poslano naročilo lahko kupec prekliče v roku ene ure po oddanem naročilu. Po preteku predpisanega časa preklic naročila ni možen. Vse nastale stroške po preteku veljavnega časa preklica krije naročnik blaga. Kupcu so na spletni strani ponudnika vselej dostopni podatki o statusu in vsebini naročila.

Pogodba o nakupu naročenih izdelkov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena.
S klikom na gumb "Potrdi naročilo" potrjujete, da ste seznanjeni s celotnim besedilom prodajno-plačilnih pogojev, ki so tu navedeni in da ste bili na te pogoje ob nakupu izrecno opozorjeni.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) v slovenskem jeziku je shranjena na strežniku v elektronski obliki in kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu (Moj profil).

Kupoprodajna pogodba (naročilo) zavezuje spletno trgovino in kupca. V primeru, ko kupec odstopi od naročila/pogodbe, nosi po Zakonu o varstvu potrošnikov (6. odstavek, 43.č člen) vse neposredne stroške, ki nastanejo s pošiljanjem.

Ponudnik kupcu izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški in navodili, kako odstopiti od nakupa in izdelke vrniti, če je to potrebno in mogoče.

Zgodovina nakupov
V primeru, da želite vpogled v zgodovino nakupov, se prijavite v spletno trgovino in desno zgoraj kliknite na "Moj profil". Zgodovino vaših dosedanjih nakupov najdete pod zavihkom "Moji nakupi".


Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga v 14 dneh
V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) ima kupec pravico, da v 14 dneh vrne kupljeno blago brez navedbe razloga. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 14 dneh od prejetja blaga in sicer preko kontaktnega obrazca, blago pa vrniti v nadaljnih 14 dneh.

Blago morate vrniti v ustrezni embalaži, nepoškodovano in v nespremenjeni količini, izdelek pa ne sme imeti vidnih znakov uporabe. Obvezno priložite tudi originalni račun, ter podatke o vašem transakcijskem računu, na katerega želite vračilo kupnine. Naslov za vračilo blaga prodajalcu je B M C d.o.o., Podlipa 19A, 1360 Vrhnika. Priporočamo, da uporabite dostavno službo, ki omogoča sledenje pošiljke ter da blago ustrezno pripravite za transport (pri tem lahko uporabite originalno embalažo oz. drugo ustrezno varno embalažo). Morebitne stroške vračila krije kupec. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Kupcu se ob vračilu blaga kupnina vrne na njegov transakcijski račun najkasneje v 14 dneh po prejetju obvestila o odstopu od pogodbe. V spletni trgovini pa omogočamo tudi zamenjavo izdelka.


Vračilo poškodovanih pošiljk


V primeru, da je paket fizično poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije. Paket prineseš na najbližjo pošto v enakem stanju, kot si ga prejel (ne da bi karkoli dodal ali odstranil) ter izpolniš reklamacijski zapisnik.

Stvarna napaka


Kdaj je napaka stvarna? Kadar: • - artikel nima lastnosti, ki so potrebne za njegovo normalno rabo ali za promet.

 • - artikel nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane.

 • - je prodajalec izročil artikel, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.


Kako se preverja primernost artikla?


Preverja se z drugim, brezhibnim artiklom enake vrste, hkrati pa tudi z izjavami proizvajalca oziroma navedbami na samem artiklu.


Kako se stvarno napako uveljavi?


Kupec nas mora o morebitni stvarni napaki skupaj z natančnim opisom le-te obvestiti v zakonsko določenem roku in nam hkrati omogočiti pregled artikla. Obrazec za prijavo stvarne napake se nahaja tu.


Pravico do uveljavljanja stvarne napake na artiklu natančneje urejajo določila zakona o varstvu potrošnikov.


Pritožbe in spori


B M C d.o.o. spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. B M C d.o.o. se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost zagotavljanja učinkovitega sistema obravnavanja pritožb.


V primeru težav se kupec s podajalcem lahko poveže telefonsko na telefonsko številko 051 617 590 ali po elektronski pošti na info@bmc.si. Pritožba se odda prek e-poštnega naslova info@bmc.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.


B M C d.o.o. se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniških sporov nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in potrebnim časom ter stroški, ki nastanejo zaradi reševanja spora, kar je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si B M C d.o.o. prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.
Za vse dodatne informacije smo vam na voljo po telefonu ali preko kontaktnega obrazca.

 


PE VRHNIKA
Delavni čas: 

od ponedeljeka
do petka

med 7h in 18h

sobota
med 8h in 12h

Tel.:
01 755 76 70

 Mob.:
051 617 590

e-pošta

PE.Vrhnika@bmc.si

Jelovškova 6

------------------

Kolesa in motrji

------------------ 

-
IZDELAVA IN MONTAŽA 
PREVLEK PO MERI

Prevleke